Pulpă de miel cu lămâie şi rozmarin

8 aprilie 2014   Altele

Vă recomandăm o nouă reţetă cu pulpa de miel cu lamâie şi rozmarin, perfectă pentru masa de Paşte.

Ingrediente:

coaja şi zeama de la 2 lămâi un căţel de usturoi pisat 2 linguri de rozmarin o jumătate de cană de ulei de măsline o pulpă de miel sare piper negru măcinat 1 kg de cartofi

pulpă de miel

Mod de preparare:

Într-un bol, amestecaţi coaja şi zeama de lămâie, usturoiul şi rozmarinul. Turnaţi uleiul de măsline. Asezonaţi pulpa de miel cu sare şi piper şi puneţi-o într-o pungă împreună cu sosul marinat. Se lasă la rece timp de o oră.

Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Fierbeţi cartofii. Scoateţi mielul de la marinat, aşezaţi-l pe o farfurie şi asezonaţi-l cu sare şi piper. Turnaţi sosul marinat într-o tavă împreună cu cartofii fierţi şi carnea de miel în centru.

Se lasă pulpa de miel cu lamâie şi rozmarin la cuptor circa o oră şi jumătate. Serviţi pulpa de miel cu lamâie şi rozmarin imediat ce este gata.

pulpa de miel

Carne de miel cu legume

Carne de miel cu legume

Stufat de miel

Stufat de miel

Drob de miel

Drob de miel

Sursa: marthastewart.com

Mai multe