Pulpă de miel cu măsline şi cartofi

27 martie 2014   Altele

Bucuraţi-vă de o masă delicioasă în familie alături de acest preparat cu pulpă de miel cu măsline şi cartofi.

Ingrediente:

1 kg de cartofi mai mici tăiaţi pe jumătate 3 căţei de usturoi pisaţi o lingură de coajă rasă de lămâie 2 linguri de zeamă de lămâie o linguriţă de rozmarin sare piper negru măcinat 4 linguri de făină 3 sferturi de cană de supă de pui un kg de pulpă de miel 2 linguri de ulei de măsline o jumătate de cană de vin alb o cană de măsline verzi tăiate pe jumătate

supă de pui

Mod de preparare:

Amestecaţi cartofii, usturoiul, coaja de lămâie şi rozmarinul. Asezonaţi cu sare şi piper.

Într-un bol mic, amestecaţi făina şi supa de pui. Lăsaţi-o la fiert, pe foc mic. Puneţi 3 linguri de făină într-o farfurie. Asezonaţi

pulpele de miel

cu sare şi piper, apoi daţi-le prin făină. Încingeţi ulei într-o tigaie şi prăjiţi carnea de miel, timp de 10 minute, până capătă o culoare maronie. Transferaţi apoi pulpele de miel într-o oală, adăugaţi măslinele, vinul şi supa de pui şi lăsaţi recipientul pe foc circa 3 ore şi jumătate. Scoateţi puiul şi măslinele din acest sos şi aşezaţi-le pe farfurie. Garnisiţi

pulpa de miel

cu măsline şi cartofi cu usturoi şi rozmarin.

Drob de miel

Drob de miel

Stufat de miel

Stufat de miel

Ciorba de miel

Ciorba de miel

Sursa: marthastewart.com

Mai multe