Pulpă de porc împănată la cuptor
23 decembrie 2016
Altele
Rozmarin, usturoi şi carne fragedă de porc. Ce ţi-ai mai dori de la o friptură de sărbători?
De ce ai nevoie pentru pulpă de porc împănată la cuptor
1 pulpă de porc de 1,5 kg
2 crenguţe rozmarin
2 crenguţe cimbru
6 căţei de usturoi
sare
piper
2 linguri ulei
Cum se prepară pulpa de porc împănată la cuptor
Tai pulpa de porc pe lung, fără să separi bucăţile. Rupi frunzele de rozmarin şi cimbru şi le pasezi împreună cu usturoiul, sare, piper şi ulei. Ungi carnea cu această marinată şi o rulezi la loc. O ţii la frigider câteva ore, acoperită cu o folie. Aşezi carnea într-o tavă, o acoperi cu o folie şi o ţii la cuptor până când se pătrunde. Dai folia la o parte şi o mai laşi 30 de minute să se rumenească.