Pulpe de curcan cu cartofi la cuptor

7 noiembrie 2017   Altele

Dacă îţi place carnea de curcan, încearcă o reţetă de pulpe cu cartofi la cuptor, asezonate cu usturoi şi rozmarin.

Ingrediente

4 pulpe de curcan 3-4 cartofi dulci, feliaţi merişoare, după gust 8 căţei de usturoi, pisaţi 100 g unt ulei 2 linguri rozmarin tocat ½ linguriţă cimbru mix de condimente, după gust sare piper

Mod de preparare - Pulpe de curcan cu cartofi

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Într-un bol, combini untul, usturoiul, rozmarinul, cimbrul, mixul de condimente, sare şi piper, după gust. Aranjezi cartofii şi merişoarele într-o tavă sau vas termorezistent. Îi stropeşti cu puţin ulei. Sărezi şi piperezi, după gust.

Condimentezi pulpele de curcan, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei, în jur de 2 minute pe fiecare parte. Le ungi apoi cu amestecul de unt şi usturoi. Aşezi în tavă şi dai la cuptor aproximativ 30 de minute. Torni restul de sos de usturoi, dacă a mai rămas, şi mai ţii în cuptor încă 10 minute. Serveşti după ce s-a răcit puţin.

Sursa http://www.eatwell101.com

Mai multe