Pulpe de curcan la cuptor

4 ianuarie 2018   Altele

Carnea de curcan se numără printre cele mai sănătoase. Prepară această pulpă de curcan la cuptor şi vei avea cea mai bună friptură.

De ce ai nevoie pentru pulpe de curcan la cuptor

4 pulpe inferioare de curcan 3 căţei usturoi 200 ml vin roşu sec 2 linguri ulei cimbru rozmarin sare piper cartofi la cuptor, opţional

Cum se fac pulpele de curcan la cuptor

Speli pulpele, le usuci şi le crestezi din loc în loc. Cureţi usturoiul, îl pisezi şi îl freci cu ulei, după care adaugi vinul. Pui condimentele, amesteci şi torni sosul peste pulpele pe care le-ai aşezat într-un vas termorezistent, uns cu ulei. Îl acoperi şi îl dai o oră şi jumătate la cuptorul preîncălzit.

La final, le laşi 10 minute fără capac, pentru a se rumeni. Le serveşti simple sau alături de cartofi rumeniţi în cuptor.

Mai multe