Pulpe de pui cu cartofi în sos cremos de usturoi şi parmezan

15 septembrie 2017   Altele

O reţetă foarte gustoastă, pentru întreaga familie, pulpele de pui cu cartofi în sos cremos de usturoi şi parmezan sunt perfecte pentru prânz sau cină.

Ingrediente

2 linguri unt 450 g pulpe de pui 1 linguriţă boia 2 linguriţe mix de condimente 4-5 cartofi, feliaţi 4 căţei de usturoi, pisaţi 2 roşii, feliate 200 g spanac 250 ml supă de pui, strecurată 250 ml lapte 100 g parmezan ras sare piper

Mod de preparare

Condimentezi pulpele de pui cu 1 linguriţă mix de condimente, sare şi piper, după gust. Topeşti 1 lingură de unt într-o tigaie mare, la foc mediu. Rumeneşti pulpele de pui 4-5 minute, pe fiecare parte. Scoţi pe o farfurie.

Topeşti restul de unt în aceeaşi tigaie. Adaugi usturoiul, boiaua şi mixul de condimente rămas. Sotezi alături de cartofi, 2-3 minute. Amesteci cu roşiile şi supa de pui, încă 4-5 minute. Încorporezi laptele, parmezanul şi frunzele de spanac, spălate şi uscate. Amesteci până aproape să dea în clocot, 2-3 minute. Întorci puiul în tigaie şi îl laşi pe foc 10-15 minute, până se întrepătrunde bine. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Serveşti imediat.

Sursa http://www.eatwell101.com

Mai multe