Pulpe de pui în sos de smântână şi lămâie
Nu ştii ce să mai găteşti pentru masa de prânz sau cină? Încearcă pulpele de pui în sos de unt şi lămâie!
Ingrediente pentru pulpe de pui în sos de smântână şi lămâie
650 g pulpe de pui
3 linguri unt
3 căţei de usturoi, pisaţi
250 ml supă de pui
120 g smântână
40 g parmezan, ras
2 linguri zeamă de lămâie
2 roşii, feliate
450 g spanac
1 lingură pătrunjel tocat
sare
piper
Mod de preparare – Pulpe de pui în sos de smântână şi lămâie
Condimentezi pulpele de pui cu sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie, într-o lingură de unt topit, până devin aurii. Scoţi pe o farfurie. Topeşti restul de unt şi căleşti usturoiul 1 minut. Torni supa de pui, apoi încorporezi smântâna. Laşi să clocotească uşor.
Întorci puiul în tigaie şi îl amesteci cu parmezanul, zeama de lămâie, sare şi piper, după gust. Combini cu roşiile, spanacul şi pătrunjelul. Iei de pe foc când spanacul începe să se înmoaie. Serveşti imediat.
Sursa https://rasamalaysia.com