Reţeta celui mai delicios tort de iarnă cu citrice, tortul ombre. VIDEO
22 ianuarie 2018
Altele
Nu doar coafura ombre este la mare căutare în această perioadă, ci şi tortul cu acest nume. Poate că este puţin mai migălos de preparat, dar rezultatul final va fi pur şi simplu delicios şi se va mânca până la ultima firimitură.
De ce ai nevoie pentru tort ombre cu citrice
Pentru blat
340 g unt
200 g zahăr
6 ouă
1 linguriţă esenţă de vanilie
350 ml lapte
2 portocale
375 g făină
10 g praf de copt
½ linguriţă sare
175 g ciocolată albă topită
Pentru sos
800 g merişoare proaspete
125 g zmeură congelată
240 ml apă
100 g zahăr
1 portocală
Pentru cremă
170 g smântână, pentru frişcă
125 g zahăr
220 g cremă de brânză
175 g ciocolată albă topită
1 linguriţă esenţă de vanilie
1 portocală
colorant alimentar roşu
Vezi cum se prepară tortul ombre din acest video.