Risotto de spanac cu mazăre

20 martie 2014   Altele

Cu o consistenţă cremoasă, această reţetă de risotto de spanac cu mazăre este ideală de servit la masa de prânz.

Ingrediente:

2 căni de supă de pui 3 linguri de ulei de măsline o ceapă tocată mărunt sare piper negru măcinat o cană de orez o jumătate de cană de vin alb un pachet de spanac congelat un pachet de mazăre congelată o jumătate de cană de parmezan ras 2 linguri de unt

supă de pui

mazăre

Mod de preparare:

Într-o crăticioară amestecaţi apa şi supa de pui şi lăsaţi la fiert. Căliţi ceapa, asezonată cu sare şi piper, timp de 5 minute. Adăugaţi orezul şi vinul şi amestecaţi constant.

Peste această compoziţie, turnaţi 2 căni cu supă de pui. Procedaţi la fel şi cu restul de supă, amestecând mereu şi având grijă ca lichidul să fie absorbit.

La final, adăugaţi spanacul, mazărea, parmezanul şi untul. Se mai lasă acest risotto de spanac cu mazăre 2-3 minute pe foc.

risotto

Se asezonează acest risotto de spanac cu mazăre cu sare şi piper, se presară parmezan peste şi se serveşte cald.

Risotto cu mazare si bacon

Risotto cu mazare si bacon

Risotto cremos cu ciuperci

Risotto cremos cu ciuperci

Pateuri cu branza si spanac

Pateuri cu branza si spanac

Sursa: marthastewart.com

Mai multe