Rondele de ceapă pane
17 octombrie 2019
Altele
Dacă ai chef de o gustare delicioasă şi uşor de pregătit încearcă rondele de ceapă pane. Se gătesc super uşor.
Ingrediente:
- 3 cepe
- 3 ouă
- 1 linguriţă boia afumată
- ulei
- sare
- piper
- 140 g iaurt cremos
- 1 cană făină
- 1 cană pesmet
- ketchup
Tai ceapa în inele de 1 cm, le separi, le pui în apă rece şi le laşi deoparte 30 de minute. Le scurgi, le usuci în şerveţele absorbante, le pui într-un castron şi le presari cu făină, apoi le amesteci.
Baţi ouăle cu iaurt, sare şi piper, după gust. Separat, amesteci pesmetul cu boiaua. Treci rondelele de ceapă prin ouă, prin pesmet şi le aşezi într-o tavă de cuptor în care ai întins hârtie de copt. Le stropeşti cu ulei şi le coci până devin arămii şi crocante, apoi le întorci pe cealaltă parte.
Le serveşti alături de ketchup.