Roşii umplute cu porumb

19 martie 2014   Altele

Astăzi încercăm o nouă umplutură pentru roşii. Vă garantăm că veţi avea succes cu această reţetă.

Ingrediente:

boabe de porumb din conservă 4 roşii mari o jumătate de cană de brânză de oaie o lingură de oţet ceapă verde tocată sare piper negru măcinat 3 fâşii de bacon prăjit

Mod de preparare:

Tăiaţi capetele roşiilor. Cu ajutorul unui cuţit, scoateţi sâmburii şi miezul. Fierbeţi boabele de porumb şi amestecaţi-le cu 2 linguri de brânză de oaie, ceapă verde, ulei şi oţet. Asezonaţi cu sare şi piper şi amestecaţi bine. Umpleţi roşiile cu această compoziţie, adăugaţi fâşiile de bacon peste, iar dacă doriţi, presăraţi restul de brânză deasupra.

Sursa: marthastewart.com

Mai multe