Ruladă cu kaizer şi spanac
Şi ţie îţi place rulada cu carne, nu-i aşa? Încearcă o reţetă apetisantă cu kaizer şi spanac, care nu ca rezista prea mult în farfurie.
Ingrediente 1 piept de pui 300 g kaizer 400 g spanac congelat 5 ouă făină sare piper ulei Pentru sos 200 ml supă de pui 200 ml smântână 1 lingură făină 1 lingură muştar sare piper cartofi copţi, opţional
Mod de preparare
Feliezi pieptul de pui ca la şniţele. Baţi fiecare bucată de carne şi o dai cu sare şi piper. Separat, într-o tigaie, căleşti ceapa tocată cu kaizerul feliuţe şi cu spanacul mărunţit. Când s-a evaporat zeama, adaugi în compoziţie 2 ouă bătute. Întinzi amestecul pe bucăţile de carne. Rulezi fiecare bucată şi după aceea o treci prin ouăle rămase, bătute bine, prin făină, iar prin ouă şi le prăjeşti în ulei pe ambele părţi.
Pentru sos, amesteci smântâna, muştarul, făina şi supa de pui. Torni amestecul într-o tigaie şi-l fierbi la foc mic 15 minute, până se îngroaşă. Asezonezi cu sare şi piper. Serveşti rulada cu sos de muştar şi cartofi copţi.