Ruladă de caşcaval cu brânză
Ce poate fi mai delicios decât această ruladă de caşcaval cu brânză? Simplu şi rapid de preparat, rulada poate fi luată la pachet, la un picnic cu familia.
Ingrediente
Pentru foaia de caşcaval 75 g unt sare 300 g caşcaval, la temperatura camerei
Pentru umplutură
200 g cremă de brânză
200 g brânză de vaci proaspătă
100 g şuncă
100 g telemea, uşor sărată
1 ardei gras roşu
2 ouă fierte
50 g măsline umplute
sare
piper
Cum se prepară rulada de caşcaval cu brânză
Razi caşcavalul şi-l amesteci cu untul şi sarea. Frămânţi până când caşcavalul capătă consistenţa unui aluat. Îl pui pe o hârtie de copt şi întinzi o foaie nu foarte subţire.
Mixezi brânza de vaci bine scursă cu telemeaua rasă şi crema de brânză, adaugi şunca tăiată, măslinele feliate, ouăle fierte şi ardeiul tocate. Asezonezi cu sare şi piper după gust.
Pui umplutura peste foaia de caşcaval şi rulezi cu ajutorul hârtiei de copt. Legi la capete şi dai rulada la frigider peste noapte.
Foto: Profimedia