Ruladă de curcan cu fistic

10 mai 2016   Altele

Combinaţia de carne cu fistic este una câştigătoare, cu siguranţă. Iată numai un exemplu: ruladă de curcan cu fistic, un preparat absolut delicios, cu care te poţi lăuda la orice masă, fie festivă ori nu.

Ruladă de curcan cu fistic - Ingrediente (1 tavă)

700 g piept curcan 250 g jambon tocat 50 g fistic 4 felii jambon 2 ouă 2 felii pâine 100 ml lapte nucşoară 100 ml ulei

Ruladă de curcan cu fistic - Mod de preparare

Înmoi pâinea în lapte. Tai carnea în aşa fel încât să obţii o bucată cât mai întinsă pe care o presari cu sare şi piper. Amesteci jambonul tocat cu pâinea înmuiată şi bine stoarsă, sarea, piperul, nucşoara, fisticul şi ouăle.

Acoperi bucata de carne cu o folie de plastic şi o baţi cu ciocanul de şniţele. Aşezi cele patru felii de jambon, apoi pui amestecul tocat, nivelezi, rulezi, legi cu sfoară de bucătărie şi frigi rulada într-o tigaie pe toate părţile.

Încingi cuptorul, aşezi rulada într-o tavă şi torni uleiul în care s-a fript şi puţină apă fierbinte. Laşi la cuptor până se rumeneşte, având grijă să o stropeşti din când în când cu sosul format în tavă. Serveşti caldă, cu garnitură de cartofi sau de orez.

Mai multe