Ruladă de pui cu ciuperci în aluat

15 iulie 2017   Altele

Ruladele aperitiv fac cinste unei mese îmbelşugate. Învaţă să prepari o delicioasă ruladă de pui cu ciuperci în aluat.

De ce ai nevoie pentru ruladă de pui cu ciuperci în aluat

1 pachet aluat foitaj

1 piept de pui

15 ciuperci

1 ceapă

150 g caşcaval

sare

piper

mărar

pătrunjel

2 ouă

2-3 linguri ulei

1 ou, pentru uns

Cum se prepară ruladă de pui cu ciuperci în aluat

Laşi aluatul la dezgheţat. Fierbi pieptul de pui în apă cu sare, îl laşi să se răcorească şi-l toci mărunt. Toci ceapa şi o căleşti în ulei până devine uşor sticloasă, adaugi ciupercile spălate şi tăiate şi ţii pe foc până scade zeama. După ce s-a răcorit, adaugi oăle, caşcavalul ras, pieptul de pui, mărar, pătrunjel, sare şi piper după gust. Amesteci, aşezi umplutura peste foi şi rulezi. Aşezi ruladele într-o tavă tapetată, le ungi cu ou şi le ţii la cuptor până se rumenesc.

Mai multe