Ruladă de pui cu ciuperci în aluat
15 iulie 2017
Altele
Ruladele aperitiv fac cinste unei mese îmbelşugate. Învaţă să prepari o delicioasă ruladă de pui cu ciuperci în aluat.
De ce ai nevoie pentru ruladă de pui cu ciuperci în aluat
1 pachet aluat foitaj
1 piept de pui
15 ciuperci
1 ceapă
150 g caşcaval
sare
piper
mărar
pătrunjel
2 ouă
2-3 linguri ulei
1 ou, pentru uns
Cum se prepară ruladă de pui cu ciuperci în aluat
Laşi aluatul la dezgheţat. Fierbi pieptul de pui în apă cu sare, îl laşi să se răcorească şi-l toci mărunt. Toci ceapa şi o căleşti în ulei până devine uşor sticloasă, adaugi ciupercile spălate şi tăiate şi ţii pe foc până scade zeama. După ce s-a răcorit, adaugi oăle, caşcavalul ras, pieptul de pui, mărar, pătrunjel, sare şi piper după gust. Amesteci, aşezi umplutura peste foi şi rulezi. Aşezi ruladele într-o tavă tapetată, le ungi cu ou şi le ţii la cuptor până se rumenesc.