Ruladă din carne de vită tocată
Nicio altă ruladă nu ţi se va părea mai uşoară decât această ruladă din carne de vită tocată. Ai nevoie de puţine ingrediente, iar rezultatul este delicios. Serveşte câte o felie celor dragi şi însoţeşte-o de câte un pahar de vin roşu sec ori demisec.
Ruladă din carne de vită tocată - Ingrediente (1 ruladă)
750 g carne de vită tocată sare 1/2 linguriţă piper 1 linguriţă boia 1 linguriţă usturoi pisat 1 ou 1 ceapă mică, tocată 1/2 ardei gras verde, tăiat fâşii 3/4 cană pesmet 1/2 cană lapte ulei
Ruladă din carne de vită tocată - Mod de preparare
Încingi cuptorul şi ungi cu ulei o tavă de chec sau o foaie de copt. Într-un vas, amesteci carnea tocată cu sare, piper, boia şi usturoi. Adaugi oul, ceapa şi ardeiul şi amesteci din nou. La final, încorporezi pesmetul şi laptele. Modelezi carnea ca pe un chec, după forma tăvii pe care o ai. Laşi la copt 1 oră. O dai deoparte să se odihnească cel puţin 5 minute înainte de a servi rulada din carne de vită tocată.