Ruladă din pulpă de ied

15 aprilie 2016   Altele

Pentru această ruladă, poţi înclocui carnea de ied cu orice alt fel de carne îţi este pe plac.

Ingrediente (6 porţii)

1 pulpă de ied dezosată şi spălată 2 legături usturoi verde 2 legături ceapă verde 300 g spanac 100 g brânză rasă 1 ou 100 ml vin alb sec sare piper ulei

Cum se prepară

Baţi uşor carnea acoperită cu folie de plastic ca să nu-i distrugi fibra, apoi o dai cu sare şi piper. Separat, sotezi, câteva minute, spanacul, usturoiul şi ceapa verde, spălate şi tăiate. Le laşi la răcit, apoi încorporezi oul şi brânza, şi potriveşti de sare şi piper.

Întinzi compoziţia peste pulpă, o rulezi cu grijă, o legi cu aţă şi o ungi cu ulei. Torni puţin ulei şi vinul într-o tavă, aşezi carnea şi o dai la cuptor. O ţii până când se rumeneşte frumos. Din când în când o stropeşti cu sosul format în tavă. O serveşti, după ce o laşi să se răcorească, cu garnitură după gust. Pot fi cartofi sau orez.

Mai multe