Rulou de crap

31 decembrie 2016   Altele

Când ai poftă de un preparat din peşte, încearcă reţeta pe care ţi-o recomandăm astăzi. Deliciosul rulou de crap nu este greu de făcut, iar legumele îi dau un gust aparte.

Ingrediente

1 fileu de crap 3 felii şuncă presată 1 cabanos 2 ouă fierte 3 castraveciori muraţi

Pentru garnitură

3 cartofi

2 morcovi

sare

piper

ulei

Pentru decor

verdeaţă

cimbru

lămâie

Mod de preparare

Speli legumele şi le fierbi în coajă. Le verifici cu furculiţa şi, când sunt aproape gata, le scoţi, le tai după preferinţă şi le sotezi în puţin ulei câteva minute. Le potriveşti de sare şi piper şi le laşi deoparte. Peştele îl cureţi, îl speli şi îl usuci bine.

Aşezi pe lungimea lui feliile de şuncă, cabanosul, ouăle tăiate jumătăţi şi castraveciorii. Fixezi ruloul cu aţă alimentară. Îl aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi îl dai la cuptorul încins 15-20 de minute. Serveşti cu legume, lămâie, verdeaţă şi cimbru.

Piftie de crap, reţeta tradiţională din Delta Dunării

Piftie de crap, reţeta tradiţională din Delta Dunării

Crap în sos picant de roşii şi ceapă. Află din secretele unei reţete lipoveneşti

Crap în sos picant de roşii şi ceapă. Află din secretele unei reţete lipoveneşti

Crap în crustă crocantă

Crap în crustă crocantă

Mai multe