Rulouri cu cremă de nucă şi cacao
11 noiembrie 2017
Altele
Nuca, această răsfăţată a toamnelor şi iernilor noastre nu trebuie să lipsească din nici o prăjitură!
Ai nevoie de
Pentru blat 1 foaie plăcintă
400 g miez nucă
5 albuşuri
5 linguri zahăr
3 linguri cacao
Mod de preparare
Dezgheţi foaia de plăcintă. Mărunţeşti nuca şi păstrezi câteva bucăţi mari pentru ornat. Baţi albuşurile spumă cu zahărul. Peste ele pui nucile mărunţite şi cacaua. Amesteci bine şi laşi compoziţia deoparte. Încingi cuptorul. Întinzi foaia de plăcintă într-o tavă, în care ai aşezat hârtie de copt. Pui umplutura, nivelezi şi rulezi foaia. Laşi la copt până capătă o culoare aurie. Poţi servi prăjitura, după gust, cu ceai sau cafea.