Rulouri din fleică de porc
Ce poate fi mai ademenitor într-o zi de picnic decât nişte carne sfârâind pe grătare? Iar aceste rulouri sunt foarte potrivite pentru o ieşire cu prietenii în aer liber.
Dificultate mică Preparare 45' Pentru 4 porţii
Ingrediente
800 g fleică de porc
50 g muştar picant
1 mână de ierburi proaspete tocate (salvie, frunze de pătrunjel, rozmarin)
2 linguri condimente pentru grătar
sare
Mod de preparare
Speli bucata de fleică şi o usuci cu prosoape absorbante. O condimentezi cu sare, după gust, şi o ungi bine cu muştar. O presari cu ierburile tocate şi condimentele de grătar. Rulezi strâns bucata de carne şi o fixezi cu scobitori. Tai ruloul în patru felii şi le prinzi, străpungându-le, cu beţe de frigărui din lemn sau din metal.
Le aşezi pe grătarul încins pentru 30 de minute, întorcându-le de mai multe ori în timpul frigerii. Le poţi servi cu salată, legume la grătar sau cu sos de muştar.