Salam de biscuiţi –Reţetă de post
12 decembrie 2017
Altele
Un desert simplu, pe care îl poţi savura în zilele de post, salamul de biscuiţi este pur şi simplu delicios.
Ingrediente
130 g ciocolată neagră 50 g margarină 150 g caju mărunţit 12 biscuiţi 2-3 linguri zahăr pudră
Mod de preparare – Salam de biscuiţi
Topeşti ciocolata pe baie de aburi. O amesteci cu nucile caju şi biscuiţii bucăţele, până când compoziţia capătă consistenţă. Pui într-un bol. Acoperi cu folie de plastic şi dai la frigider aproximativ 45 de minute, până se întăreşte.
Aşezi amestecul pe o hârtie de copt şi îl rulezi. Presezi salamul de biscuiţi uşor şi răsuceşti hârtia la ambele capete. Laşi la frigider peste noapte sau cel puţin 2-3 ore. Dai prin zahăr pudră, înainte de servire.