Salată caldă cu carne de iepure
Încearcă o reţetă rapidă şi bucură-te de o salată caldă, cu carne de iepure şi fasole verde.
Ingrediente
500 g carne de iepure 2 căţei de usturoi, pisaţi 3 linguri ulei oregano, după gust 250 g fasole verde 1 ardei gras 1 ceapă piper boabe, după gust 1 ardei iute 2-3 linguri zeamă de lămâie mărar sare
Preparare
Tai carnea feliuţe şi o speli bine. Căleşti, în 2 linguri de ulei, ceapa tocată şi usturoiul, 2-3 minute. Adaugi carnea, câteva boabe de piper, şi prăjeşti până când intră cu uşurinţă dinţii furculiţei în ea. Adaugi fasolea ruptă, ardeiul gras feliat şi sare, după gust. Sotezi câteva minute, presari ardeiul iute tăiat mărunt, amesteci să se combine aromele, opreşti focul şi torni zeama de lămâie. O serveşti presărată cu mărar şi oregano.
Foto: Profimedia
Piept de pui la cuptor cu salată verde
Piept de pui la cuptor cu salată verde
Salată de primăvară cu ridichi
Salată de primăvară cu ridichi