Salată cu mazăre, cârnaţi şi brânză feta
10 februarie 2014
Altele
La această reţetă se poate adăuga şi asparagus, în funcţie de preferinţe. Vă recomandăm s-o încercaţi.
Ingrediente:
250 de grame de cartofi 8 cârnaţi de porc 400 de grame de mazăre congelată o ceapă roşie tocată frunze de mentă 2 linguri de pătrunjel tocat 80 de ml de ulei de măsline 2 linguri de zeamă de lămâie 200 de grame de brânză feta
Mod de preparare:
Fierbeţi cartofii în apă cu sare. În acest timp, prăjiţi cârnaţii pe foc mediu, timp de 5-6 minute. Cartofi se taie cubuleţe, iar cârnaţi felii mici. Se fierbe mazărea şi se aşează pe un platou împreună cu cârnaţii şi ceapa. Se presară brânză feta, zeamă de lămâie, pătrunjel şi se asezonează cu sare şi piper după gust. Se decorează cu frunze de mentă.
Foto: taste.com.au