Salată de castraveţi
6 februarie 2014
Altele
Castraveţii sunt legumele cele mai bogate în vitamine şi minerale. Aceştia trebuie spălaţi foarte bine înainte de a consuma, aproximativ un minut sub jetul de apă rece. Este recomandat să consumaţi castraveţii cu tot cu coajă.
Ingrediente:
2 castraveţi mari tăiaţi felii 1 ceapă roşie, tăiată felii 2 linguri de oţet de vin 1 linguriţă de miere de albine 2 linguri de ulei de susan 3 căţei de usturoi tocaţi un vârf de cuţit boia iute, opţional sare
Mod de preparare:
Se spală castraveţii şi cepele, se taie felii şi se pun într-un castron mare. Apoi se adaugă sarea, oţetul, mierea de albine, uleiul şi bucăţelele de usturoi. Se amestecă foarte bine. La sfârşit se pune un praf de boia iute.
Sursa:taste.com.au