Salată de orez brun cu cireşe şi pui

6 martie 2014   Altele

O combinaţie plină de savoare şi vitamine.

Ingrediente:

3 sferturi de cană de orez brun o linguriţă şi jumătate de sare 2 linguri de ulei de măsline 2 linguri de oţet balsamic o jumătate de linguriţă de piper negru măcinat 300 de grame de cireşe tăiate bucăţele 400 de grame de piept de pui tocat 2 castraveţi tocaţi mărunt o jumătate de ceapă roşie tocată mărunt o jumătate de cană de nuci pisate o jumătate de cană de busuioc tocat

Mod de preparare:

Puneţi apă cu sare într-o oală, pe foc mediu şi fierbeţi orezul timp de 40 de minute. Se scurge apoi bine de apă. Între timp, amestecaţi într-un bol mare, uleiul, oţetul, piperul şi sarea. Adăugaţi cireşele, puiul, castraveţii, ceapa şi amestecaţi. La final se pune şi orezul, se garniseşte cu busuioc şi se serveşte la temperatura camerei.

Sursa: wholefoodsmarket.com

Mai multe