Salată de paste cu spanac şi fasole roşie
5 mai 2014
Altele
Rapid, uşor şi gustos. Vei fi fascinat de gustul aromat pe care-l are această salată.
Ingrediente:
penne 200 g spanac 50 g fasole roşie 4 roşii 50 g caşcaval ras sare piper lămâie sau oţet balsamic (opţional) 1-2 linguri ulei măsline
Mod de preparare:
Speli roşiile şi le tai feliuţe. Cureţi spanacul şi îl rupi cu mâna, ca să nu oxideze. Speli şi fierbi fasolea, în apă cu sare.
Fierbi pastele, urmând instrucţiunile de pe ambalaj, în apă cu sare. Le scurgi şi le pui într-un castron. Adaugi feliile de roşii şi spanacul.
Dai prin răzătoarea lată caşcavalul, ca să obţii nişte fâşii subţiri. Îl pui peste paste şi adaugi şi fasolea.
Potriveşti de gust cu sare şi piper, un strop de ulei de măsline şi puţină zeamă de lămâie.
FOTO Photoland