Salată de pui cu mango
21 aprilie 2014
Altele
Printre atâtea preparate de Paşte, o salată este oricând binevenită.
Ingrediente:
o jumătate de cană de nucă de cocos 3 sferturi de cană de iaurt o jumătate de cană de coriandru tocat 2 linguri de zeamă de lămâie o lingură de muştar un sfert de linguriţă de piper un pui tăiat bucăţele mici o mango dată prin răzătoare 400 de grame de spanac
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Presăraţi nuca de cocos într-o tavă. Lăsaţi-o la cuptor 8-10 minute, până capătă o culoare aurie. Într-un bol mediu, amestecaţi iaurtul, coriandrul, zeama de lămâie şi muştarul. Asezonaţi cu sare şi piper. Adăugaţi puiul şi mango.
Serviţi salata cu spanac şi nucă de cocos presărată pe deasupra.
Sursa: marthastewart.com