Salată săţioasă cu pui şi paste
Vara, ne dorim să mâncăm mai uşor. Ce anume? Salate. Cu legume, carne, paste... Toate sunt un adevărat deliciu.
Ingredinte
1 piept pui 200 g paste „melcişori” 2 mandarine ½ măr sare piper roşu boabe ½ linguriţă praf de curry 3 linguri ulei de măsline salată verde pentru decor 1 fir rozmarin pentru decor
Preparare
Fierbi pastele în apă cu sare conform indicaţiilor de pe ambalaj, le scurgi şi le pui într-un castron.
Condimentezi pieptul de pui cu sare, piper roşu zdrobit şi curry, după gust, îl frigi pe grătar, după care îl tai cubuleţe şi-l aşezi peste paste.
Adaugi în castron mandarinele desfăcute felii şi curăţate de pieliţă şi mărul tăiat felii subţiri.
Condimentezi cu sare şi piper roşu zdrobit şi amesteci uşor.
Dacă vrei o salată mai picantă, presari şi praf de curry. Asezonezi cu ulei de măsline sau, după dorinţă, cu maioneză picantă. Serveşti salata pe frunze de salată verde şi decorată cu rozmarin.