Şniţele de soia (de post)

2 decembrie 2014   Altele

Nu sunt greu de gătit, iar dacă le scurgi bine de apă după ce s-au hidratat (chiar le poţi apă puţin cu o frucuşiţă) vei obţine cele mai bune şniţele de soia (de post).

Ingrediente

1 pungă şniţele de soia 5 linguri pesmet 4 căţei usturoi ulei pentru prăjit sare piper

Mod de preparare

Fierbi feliile de soia cu sarea, piperul şi usturoiul pisat. Le laşi 20 de minute, le scoţi din apă, le laşi la scurs şi le tăvăleşti prin pesmet. Prăjeşti aceste şniţele de soia într-o tigaie încinsă cu ulei pe ambele părţi, pentru a se rumeni uniform.

Serveşti aceste şniţele de soia cu legume trase la tigaie sau preparate la cuptor.

şniţele

Chiftele din soia

Chiftele din soia

Musaca din soia si cartofi

Musaca din soia si cartofi

Ardei umpluti cu orez si soia

Ardei umpluti cu orez si soia

sursa foto: Shutterstock

Mai multe