Sote de fasole verde cu pui

20 iulie 2014   Altele

Mâncărurile cu fasole verde sunt întotdeauna bine-venite pentru că sunt gustoase şi săţioase. Iată una dintre reţetele pe care ţi le propunem.

Dificultate mică Preparare 90' Pentru 2 porţii

Ingrediente

1 kg fasole verde

2 căţei usturoi

100 g unt

sare

piper negru

ulei

4 pulpe de pui

Mod de preparare

Speli fasolea, o cureţi şi o pui la sotat într-o tigaie încinsă cu unt. Adaugi usturoiul pisat, acoperi tigaia cu un capac şi laşi focul mic, amestecând continuu. La final, potriveşti

de sare.

Speli pulpele, le ştergi cu un şerveţel, le presari cu sare, piper negru măcinat mare, un strop de ulei şi le pui într-o tavă acoperită cu folie de aluminiu. Le dai la cuptorul încins şi scoţi folia după 20 de minute. Le stropeşti cu sosul lăsat în tavă şi le ţii până se rumenesc. Serveşti pulpele de pui cu garnitură de fasole verde.

sursa foto: Profimedia

Mai multe