Sote de fasole verde cu pui
Mâncărurile cu fasole verde sunt întotdeauna bine-venite pentru că sunt gustoase şi săţioase. Iată una dintre reţetele pe care ţi le propunem.
Dificultate mică Preparare 90' Pentru 2 porţii
Ingrediente
1 kg fasole verde
2 căţei usturoi
100 g unt
sare
piper negru
ulei
4 pulpe de pui
Mod de preparare
Speli fasolea, o cureţi şi o pui la sotat într-o tigaie încinsă cu unt. Adaugi usturoiul pisat, acoperi tigaia cu un capac şi laşi focul mic, amestecând continuu. La final, potriveşti
de sare.
Speli pulpele, le ştergi cu un şerveţel, le presari cu sare, piper negru măcinat mare, un strop de ulei şi le pui într-o tavă acoperită cu folie de aluminiu. Le dai la cuptorul încins şi scoţi folia după 20 de minute. Le stropeşti cu sosul lăsat în tavă şi le ţii până se rumenesc. Serveşti pulpele de pui cu garnitură de fasole verde.
sursa foto: Profimedia