Spaghete cu pesto şi parmezan

1 august 2015   Altele

Cu puţin sos pesto şi cu puţin parmezan poţi prepara cele mai bune spaghete.

Ce ai nevoie

200 g spaghete 100 g parmezan ras

50 g frunze proaspete de busuioc

1 lingură seminţe de pin

1 căţel de usturoi

3 linguri ulei de măsline

sare

piper proaspăt măcinat

Cum se prepară

Se mixează în blender frunzele de busuioc împreună cu seminţele de pin şi căţelul de usturoi. Se adaugă uleiul de măsline şi se mixează până se formează o compoziţie păstoasă.

Se condimentează, după gust, cu sare şi piper proaspăt măcinat. Separat, se fierb spaghetele al dente în apă cu sare, se strecoară şi se aşază într-o salatieră mare. Se asezonează, după gust, spaghetele cu sosul pesto, se presară deasupra parmezan ras şi se servesc decorate cu frunze de busuioc verde.

Mai multe