Spaghete cu piept de pui şi ciuperci
Nu ştii cum să mai diversifici meniul familiei, fără să chelyuieşti prea mulţi bani? Alege această reţetă de spaghete cu piept de pui şi ciuperci, o reţetă de paste foarte gustoasă.
Spaghete cu piept de pui şi ciuperci - Ingrediente
300 g spaghete
Pentru sos 200 g piept de pui 200 g ciuperci 200 g fasole verde 200 g smântână 1 lingură făină 2 linguri ulei sare piper 2 roşii cherry şi mărar pentru decor 2 căţei de usturoi
Spaghete cu piept de pui şi ciuperci - Mod de preparare
Speli ciupercile şi le tai. Fasolea o tai bucăţi, iar pieptul, cubuleţe. Rumeneşti carnea în ulei, adaugi ciupercile, fasolea verde, usturoiul tăiat felii şi puţină apă. Le căleşti 15 minute, după care torni smântâna amestecată cu făina, dai sosul în câteva clocote şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe pachet, le treci sub jet de apă rece şi le amesteci cu puţin ulei. Formezi cu furculiţa trei „cuiburi” de paste de porumb pe un platou şi torni sosul. Presari mărar tocat, puţin piper măcinat şi decorezi spaghetele cu piept de pui şi ciuperci cu roşiile cherry tăiate în patru.