Spaghete cu pui, roşii şi spanac

1 august 2017   Altele

Un preparat uşor de vară, spaghetele cu pui, roşii şi spanac sunt ideale pentru un prânz sau cină fără prea multe calorii. Încearcă şi tu reţeta pe care ţi-o propunem astăzi!

Ingrediente 20 g roşii deshidratate, feliuţe 2 linguri ulei 300 g piept de pui fulgi de ardei iute, după gust sare 4 roşii, feliate busuioc 230 g spanac proaspăt 3 căţei de usturoi, pisaţi 200 g spaghete

Mod de preparare

Dai la foc, într-o tigaie, în ulei, roşiile deshidratate, la temperatură medie. Adaugi puiul tăiat bucăţele, fulgi de ardei iute şi sare, după gust. Laşi pe foc aproximativ 5 minute sau până când puiul îşi schimbă culoarea. Amesteci cu roşiile, spanacul tocat, usturoi şi busuioc, după gust, încă 3-5 minute până ce spanacul se înmoaie şi roşiile încep să lase suc. Acoperi şi dai deoparte.

Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Combini cu puiul şi legumele. Mai dai pe foc 1-2 minute. Serveşti imediat.

Sursa http://juliasalbum.com

Mai multe