Supă - cremă de roşii cu parmezan

18 august 2017   Altele

Cu cât se face mai cald afară, cu atât îţi doreşti mese mai răcoritoare şi mai proaspete? Încearcă această supă de vară cu cele mai dulci roşii de sezon.

De ce ingrediente ai nevoie pentru supa – cremă 500 g roşii 1 ceapă 10 g ghimbir 1 morcov 1 ardei 600 ml apă sare piper

Pui roşiile în apă fiartă, le înţepi cu cuţitul, le laşi 3 minute, apoi le decojeşti de pieliţă şi le toci mărunt. Tai ghimbirul, morcovul şi ardeiul cubuleţe. Într-o oală de 3 litri, adaugi ardeiul, morcovul, apa, sarea şi piperul, după gust. Ceapa o tai în două bucăţi şi laşi totul la foc mare, aproximativ 30 de minute.

Când dă în clocot, opreşti focul, scoţi ceapa şi laşi supa la răcit 5 minute, după care pasezi supa – cremă cu un blender.

Serveşti supa cu parmezan şi crutoane.

Mai multe