Supă de asparagus

8 ianuarie 2014   Altele

Astăzi pregătim o delicioasă supă de asparagus. Folosind câteva ingrediente simple, obţinem un fel de mâncare foarte sănătos şi hrănitor.

Ingrediente:

25 de grame de unt ulei vegetal 350 de grame de asparagus tocat 3 şalote tocate mărunt 2 căţei de usturoi zdrobiţi 2 mâini de spanac 700 de ml de supă de legume Sare Piper

Mod de preparare:

Puneţi untul şi uleiul într-o cratiţă, până când compoziţia clocoteşte uşor. Adăugaţi asparagusul şi lăsaţi-l pe foc câteva minute, până se înmoaie. Opriţi focul şi puneţi recipientul deoparte. Adăugaţi şalotele şi usturoiul şi puneţi din nou cratiţa pe foc pentru 5-10 minute. Amestecaţi cu spanacul, turnaţi supa de legume, fierbeţi puţin şi amestecaţi cu mixerul, până când supa de asparagus devine cremoasă. Supa de asparagus se asezonează cu sare şi piper.

Supa de pui cu legume

Supa de pui cu legume

Supa gazpacho

Supa gazpacho

Supa cu ciuperci

Supa cu ciuperci

Foto: eatandbemerryblog.com

Mai multe