Supă de ciuperci

9 octombrie 2017   Altele

Când temperaturile scad în termometre este cel mai bun moment pentru a prepara o supă caldă, iar cea de ciuperci cu usturoi este pur şi simplu delicioasă.

De ce ai nevoie pentru supă

12 ciuperci champignon

300 g ciuperci pleurotus

5 felii kaizer

2 linguri unt

2 cepe

4 căţei de usturoi

sare

piper

300 ml vin alb

800 ml supă de pui

cimbru

200 g smântână

crutoane

Cum se prepară

Tai kaizerul şi-l rumeneşti în grăsimea lăsată. Îl scoţi şi pui în loc untul, ceapa tocată, pe care o rumeneşti până devine sticloasă. Adaugi usturoiul tocat şi-l rumeneşti un minut, apoi adaugi ciupercile tăiate bucăţi, sare şi piper, după gust.

După ce a scăzut zeama lăsată de la ciuperci, torni vinul şi supa, amesteci şi laşi să fiarbă. Adaugi smântâna, cimbrul şi mai adaugi sare şi piper, după gust. Serveşti supa cu crutoane şi bucăţi de kaizer.

Sursa https://cookswithcocktails.com

https://cookswithcocktails.com

Mai multe