Supă de curcan
Carnea de curcan este cea mai sănătoasă, iar gustul acestei supe e unul desăvârşit.
De ce ai nevoie ca să faci supă de curcan:
● 2,5-3 l apă caldă
● 1 ceapă
● 2 morcovi ● 1 ţelină
● 1 ardei gras
● 2 pulpe de curcan
● 1 lingură ulei
● 100-150 g fidea
● sare
● piper
● câteva bucheţele broccoli ● 1 legătură pătrunjel tocat
Pui la fiert carnea cu puţină sare şi ulei, spumând din când în când, dacă e cazul. Cureţi zarzavaturile, le speli, tai ardeiul în două, iar rădăcinoasele în fâşii potrivite. Când carnea a fiert pe jumătate, adaugi zarzavaturile. În ultimele 8-10 minute, pui la fiert fideaua. Asezonezi cu sare şi piper, după gust. Arunci ceapa şi ardeiul, scoţi rădăcinoasele, dezosezi carnea, o tai bucăţele şi le pui înapoi în supă. În ultimele 5 minute, adaugi broccoli curăţat şi spălat. După ce ai luat oala de pe foc, presari pătrunjelul tocat.