Supă de curcan cu legume
Pregăteşte în acestă zi răcoroasă cea mai bună supă de curcan cu legume, o supă care sigur te va bucura şi te va mai încălzi.
Ingrediente pentru supă de curcan cu legume
2 aripi curcan 2 gâturi curcan 3 morcovi 1 păstârnac 1 ţelină 1 dovlecel 1 ceapă sare piper 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare pentru supă de curcan cu legume
Speli şi cureţi carnea de curcan, o tai în bucăţi potrivite şi le pui la fiert în apă cu sare. Când încep să fiarbă, le spumuieşti, de câte ori este nevoie. Speli şi cureţi legumele şi le tai în fâşii subţiri, asemănătoare unor tăiţei. Le adaugi, mai puţin dovlecelul, peste carnea de curcan aproape fiartă, împreună cu ceapa întreagă, şi mai laşi la foc potrivit 15-20 de minute.
Scoţi carnea, o dezosezi, o pui la loc în oală şi adaugi şi fâşiile de dovlecel. Mai ţii pe foc 10 minute, scoţi ceapa şi potriveşti de sare şi piper. Serveşti supa de curcan cu pătrunjel tăiat mărunt şi, dacă preferi supa ceva mai picantă, mai presari piper în momentul servirii.
Tagliatelle cu ciuperci şi busuioc
Tagliatelle cu ciuperci şi busuioc
foto: Profimedia