Supă de curcan cu tăiţei
Pentru sezonul rece în care ne aflăm, o supă din cea mai sănătoasă carne, cu cel mai puţin colesterol, de curcan, ca să mai alternezi ciorba.
De ce ai nevoie ca să găteşti supă de curcan cu tăiţei
2 linguri ulei
1 ceapă tocată mărunt
m
curăţat şi
tăiată mărunt
600 g carne de curcan tăiată bucăţi
linguri cimbru proaspăt sau 1/2 lingură uscat
230 g tăiţei cu ou
sare şi piper negru
pătrunjel proaspăt
Cum prepari supă de curcan cu tăiţei:
Intr-o oală pui 2 litri de apă, ulei şi carnea de curcan până devine semimoale, apoi adaugi ceapa, morcovul, ţelina şi crenguţe de cimbru şi fierbi până se înmoaie şi zarzavaturile, circa 15 minute. Pune şi tăiţeii şi mai lasă la fiert circa 8-10 minute. Ia oala de pe foc, asezonează după gust cu sare şi piper şi presară pătrunjel proaspăt.
Sursa: https://www.culinaryhill.com