Supă de pui cu tăiţei
7 ianuarie 2016
Altele
Fierbinte şi săţioasă, această supă de pui cu tăiţei este binevenită într-o zi rece de iarnă. Aşa vei uita de frigul de afară, de oboseala de peste zi şi te vei lăsa răsfăţat cu un bol cu supă delicioasă şi specială.
Supă de pui cu tăiţei - Ingrediente 4 porţii)
500 g carne de pui 1 ceapă 1 morcov 1 păstârnac 1 mână de tăiţei 1 legătură mică de pătrunjel sare
Supă de pui cu tăiţei - Mod de preparare
Pui o oală cu apă la fiert, iar atunci când clocoteşte adaugi carnea şi iei spuma. O laşi la fiert aproximativ 30-40 de minute. Sărezi după gust. Adaugi legumele tăiate cubuleţe şi, când sunt fierte, scoţi carnea din oală, o dezosezi şi o pui din nou la fiert. Adaugi tăiţeii, îi laşi să dea un clocot, opreşti focul şi presari pătrunjelul tăiat mărunt.