Supă de pui cu vin alb

5 februarie 2014   Altele

Astăzi vă propunem o supă de pui cu vin alb, o combinaţie inedită, dar foarte gustoasă.

Ingrediente:

un pui întreg 2 bucăţi de păstârnac tăiat un căţel de usturoi 2 cepe mari tăiate 5 morcovi tăiaţi o jumătate de cană de pătrunjel tocat 2 cartofi tăiaţi vegeta o lingură de oregano uscat o linguriţă de paprika o lingură de oregano uscat 750 de ml de vin alb sare şi piper după gust tăiţei

Mod de preparare:

Într-un bol mare, amestecaţi puiul tăiat bucăţele, păstârnacul, tăiţeii, usturoiul, ceapa, usturoiul, ceapa, morcovii, pătrunjel, ţelina, cartofii, vegeta, oregano, paprika, apa, vinul, sarea şi piperul. Se lasă la foc mare, 30 de minute, apoi se reduce temperatura şi se lasă la fiert 90 de minute, amestecând din când în când.

Foto: eating-properly.blogspot.com

Mai multe