Supă de spanac şi paste
24 februarie 2014
Altele
Astăzi savurăm o supă preparată după o reţetă tradiţională din Italia. Cu câteva ingrediente simple(precum spanacul şi mazărea), vă veţi bucura de o masă absolut delicioasă.
Ingrediente:
2 căni de paste 4 căni de supă de legume o cană de mazăre o cană de roşii tocate sare şi piper după gust un pachet de spanac congelat
Mod de preparare:
Fierbeţi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Scurgeţi-le de apă şi puneţi-le deoparte. Fierbeţi supa de legume pe foc mare. Adăugaţi mazărea, roşiile, sarea, piperul şi amestecaţi. Lăsaţi supa în continuare să fiarbă, apoi puneţi şi spanacul. Supa este gata când spanacul se înmoaie şi capătă o culoare verde deschis. Puneţi pastele în boluri şi turnaţi supa peste.
Sursa: wholefoodsmarket.com