Supă picantă cu tăiţei

12 ianuarie 2014   Altele

Astăzi aducem reţetele italiene în bucătăria dumneavoastră cu o supa picanta cu taitei.

Ingrediente:

o lingură de ulei de măsline o ceapă roşie tocată mărunt un ardei iute tocat mărunt 800 de grame de roşii moi 1 l de supă de legume 100 de grame de tăiţei 4 linguriţe de măsline negre tăiate foarte fin 2 linguri de capere uscate frunze de busuioc, fărâmiţate

Mod de preparare:

Încingeţi uleiul şi căliţi ceapa şi ardeiul iute timp de 10 minute. Adăugaţi roşiile, zdrobindu-le cu lingura, apoi turnaţi supa. Acoperiţi cu un capac, lăsaţi la fiert, apoi amestecaţi timp de 5 minute. Puneţi spaghetele şi lăsaţi compoziţia la fiert timp de 6-8 minute. Presăraţi măslinele, caperele şi busuiocul şi serviţi supa picanta cu taitei  amestecată cu puţin ulei de măsline.

Supa crema de porumb

Supa crema de porumb

Supa cu ciuperci

Supa cu ciuperci

Supa crema de rosii cu orez

Supa crema de rosii cu orez

Foto: bbcgoodfood.com

Mai multe