Supă rusească de varză şi carne de vită
Pentru că se apropie sfârşitul de săptămână, cu siguranţă vei găti ceva, iar supele şi ciorbele nu lipsesc din meniu. Dacă nu ştii ce fel de supă să mai faci, noi o recomandăm pe cea de varză şi carne de vită.
De ce ai nevoie pentru supă
6 coaste de vită
1 ceapă
1 ţelină
1 morcov
3 linguri pastă de tomate
2 foi de dafin
1 ardei
6 cartofi
½ de varză
2 linguri oţet
mărar
sare
Cum se prepară supa
Separi coastele şi le fierbi până ce începe să se pătrundă carnea. Iei spuma ori de câte ori este nevoie. Toci morcovul, ceapa şi ţelina şi le fierbi împreună cu carnea, apoi adaugi varza tăiată fideluţă.
Acoperi şi laşi să fiarbă până se înmoaie varza. Adaugi ardeiul tocat, cartofii curăţaţi, tăiaţi cubuleţe, pasta de tomate, oţetul şi foile de dafin. Condimentezi cu sare, după gust, şi laşi să fiarbă până se pătrund legumele. Serveşti supa cu mărar.
Sursa ww.beetsandbones.com