Supă scăzută de vită cu conopidă

7 septembrie 2015   Altele

Nu ne-a imaginat cât succes putem avea cu această reţetă de supă săzută de vită cu conopidă. Am pregătit-o pentru prieteni, iar ei au fost absolut încântaţi de rezultat. Pentru a vă bucura şi voi de gustul apetisant, vă invităm să preparaţi această reţetă.

Supă scăzută de vită cu conopidă - Ingrediente

500 g carne de vită 2 cepe 2 morcovi 2 ardei graşi 1 conopidă mică 2 cartofi 1 legătură mărar sare

Supă scăzută de vită cu conopidă - Preparare

Carnea o speli şi o tai cubuleţe potrivite ca mărime. Speli şi cureţi morcovii şi ardeii graşi şi îi tai cuburi (sau cum doreşti). Ceapa o cureţi şi o toci mărunt, conopida o desfaci bucheţele şi o pui în apă cu sare pentru 10 minute, iar cartofii îi cureţi şi-i tai în patru. Într-o oală, pui carnea la fiert. În momentul în care fierbe, arunci apa, speli carnea, pui apă caldă şi laşi să fiarbă până când aceasta este pe jumătate fiartă. Adaugi ceapa, morcovii, ardeii şi laşi să fiarbă 15 minute, după care pui conopida şi cartofii şi mai laşi 10-15 minute. Potriveşti de sare, opreşti focul şi pui mărarul tocat mărunt.

Mai multe