Supă Toscana

14 ianuarie 2014   Altele

Astăzi poposim în bucătăria italiană şi încercăm această minunată supă Toscana.

Ingrediente:

6 căni de supă de pui o ceapă tocată 3 cârnaţi iuţi 3 cartofi mari tăiaţi cuburi 250 de grame de spanac tocat un sfert de cană de lapte sare şi piper după gust

Mod de preparare:

Îndepărtaţi pieliţa de pe cârnaţi şi puneţi-i la prăjit. Adăugaţi ceapa şi lăsaţi tigaia la foc mediu. Aşezaţi apoi cârnaţii într-o oală împreună cu supa de pui şi cartofii. Lăsaţi supa Toscana la fiert. Adăugaţi spanacul şi aşteptaţi să fiarbă. Luaţi oala de pe foc şi turnaţi laptele. Apoi amestecaţi.

Supa de creveti cu lapte de cocos

Supa de creveti cu lapte de cocos

Supa crema de porumb

Supa crema de porumb

Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Foto: yammiesnoshery.com

Mai multe