Tăiţei cu unt de arahide

1 decembrie 2013   Altele

Dacă nu ştiaţi că untul de arahide poate fi combinat cu tăiţeii, aveţi acum reţeta. Puteţi folosi şi paste.

Ingrediente:

O jumătate de cană de supă de pui O jumătate de rădăcină de ghimbir tocat 3 linguri de sos de soia 3 linguri de unt de arahide O lingură şi jumătate de miere 3 căţei de usturoi pisaţi 300 de grame de tăiţei(sau paste) Un sfert de cană de ceapă tocată Un sfert de cană de alune fărâmiţate

Mod de preparare:

Puneţi o oală cu apă la fiert.Când apa este fiartă, adăugaţi tăiţeii, urmând instrucţiunile de pe ambalaj. Amestecaţi supa de pui, rădăcina de ghimbir, sosul de soia, untul de arahide, mierea şi usturoiul. Puneţi compoziţia pe foc, până se topeşte untul.Luaţi recipientul de pe foc şi turnaţi-l peste tăiţei. Pentru un plus de culoare, puteţi decora cu bucăţi de ceapă verde şi alune.

Mai multe