Tăiţei la cuptor cu brânză de vaci. Reţeta care ne bucura în copilărie

1 noiembrie 2016   Altele

Ne place, din când în când, să ne aducem aminte de reţetele copilăriei, să le preparăm şi să vi le împărtăşim şi vouă. Cum este această reţetă de tăiţei la cuptor cu brânză de vaci. Noi am îmbunătăţit-o, îmbogăţind-o cu gustul delicios şi puternic al baconului la cuptor.

Tăiţei la cuptor cu brânză de vaci - Ingrediente

300 g tăiţei 250 g brânză de vaci 1 lingură unt sau untură 200 g bacon (dacă vrei) sare zahăr, opţional

brânză de vaci

Tăiţei la cuptor cu brânză de vaci - Mod de preparare

Fierbi tăiţeii în apă cu sare, potrivit instrucţiunilor de pe ambalaj. Amesteci brânza de vaci cu baconul tăiat cubuleţe. Scurgi tăiţeii. Încingi untul sau untura într-o tigaie şi pui tăiţeii scurşi.

baconul

Încingi cuptorul şi aşezi într-un vas termorezistent un rând de tăiţei, unul de brânză cu bacon, iar unul de tăiţei şi termini cu un strat de brânză. Laşi 15 minute la cuptor. Poţi servi cu zahăr presărat deasupra.

Macaroane cu brânză şi spanac

Macaroane cu brânză şi spanac

Macaroane cu brânză la cuptor

Macaroane cu brânză la cuptor

Cea mai gustoasă supă de pui cu tăiţei de casă

Cea mai gustoasă supă de pui cu tăiţei de casă

Ciorbă de curcan cu tăiţei de casă

Ciorbă de curcan cu tăiţei de casă

 

 

Mai multe