Tartă cu caise

26 iunie 2017   Altele

Răsfaţă-te cu gustul caiselor într-o reţetă delicioasă de tartă, pe care o poţi servi cu îngheţata preferată, pentru un plus de savoare.

Ingrediente

500 g caise proaspete

1 aluat congelat dulce

5 linguri zahăr tos

zahăr pudră, pentru decor

îngheţată, opţional

Mod de preparare

Laşi aluatul la decongelat. Îl întinzi bine cu sucitorul, până ajunge la o grosime de aproximativ 3 mm. Aşezi în forma de tartă. Înţepi, din loc în loc, cu o furculiţă. Dai la cuptor, la temperatură moderată, pentru 15-20 de minute.

Speli caisele, le feliezi şi le amesteci cu 4 linguri de zahăr. Le adaugi peste aluat. Dai la cuptor, la temperatură medie, pentru 35-40 de minute. Ornezi cu zahăr pudră. Serveşti cu îngheţată, dacă vrei.

Sursa http://hitherandthither.net

Mai multe