Tartă cu cartofi

19 noiembrie 2013   Altele

Această reţetă am primit-o de la  Ioana Moldovan, din Cluj-Napoca. Mulţumim! Aşteptăm reţetele voastre la adresa retete@click.ro!

Ingrediente:

10 cartofi 2 ouă 50 ml lapte 1 ardei roşu gras 2 cepe verzi 50 gr caşcaval sare piper ulei

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii, se taie rondele ca şi cipsurile şi se prăjesc în ulei. Separat se călesc în ulei ceapa şi ardeiul tăiate marunt. Într-un vas se bat ouăle, cu lapte şi caşcavalul ras, şi se condimentează cu sare şi piper după gust, apoi se amestecă cu ceapa şi ardeiul. După ce se prăjesc cartofii, se pun într-o altă tigaie fără ulei şi peste ei se pune compoziţia din ouăle bătute.

Se lasă cam 3-5 minute, apoi se întorc precum întorci clătitele pe cealaltă parte şi se presara puţin caşcaval ras, şi se acoperă 2 minute cu un capac. La sfârşit se pune pe  farfurie, se poate decora cu ketchup şi se poate servi cu murături.

Mai multe